BOCEY – MLM 2018 Minggu 12 FINAL Akhir MUZIKAL #INDOREACTTV

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Source Video :
https://www.youtube.com/watch?v=YDudN5u5Oyk
————————————————————————————

Selamat Datang di INDOREACT TV

Jangan lupa klik icon lonceng agar tidak ketinggalan video terbaru dari kami..!!!

subscribe to our channels :

* INDOREACT: https://www.youtube.com/babyaisia

* INDOREACTTV: https://www.youtube.com/indoreacttv

————————————————————————————

ATTENTION :
semua reaksi didalam video adalah pendapat pribadi saya, sama seperti halnya jika sedang unboxing dan mereview sebuah product, sebuah product mempunyai sisi baik dan buruk di mata konsumen masing masing.
mohon bijak dalam menanggapi dan tidak menggunakan kata kata yang bersifat racist/hoax maupun sara.

==========================================

Instagram : https://www.instagram.com/indoreact_real
For Business Inquiries : sepralispal@gmail.com

==========================================

Jangan Lupa klik subscribe, like, dan tekan tanda lonceng ya biar langsung muncul notifikasi jika ada video baru 🙂

————————————————————————————

Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.”

If you have a copyright issued for your own content in the video then you can simply write to email: sepralispal@gmail.com

————————————————————————————-

#indoreacttv
#bocey
#maharajalawakmega
#mlm
#lawakbocey

PEACE, LOVE And RESPECT From INDONESIA

Comments

Wan Sonawan says:

Bocey dlm lawak ker der baru lawak

Syarifah Khalilah says:

Bang Anton kena react rancangan Arena Panggang. Rancangan roasting yang boleh tahan lucu jugak.

Ni episod Vicha kena roast dengan YB-YB lain: https://youtu.be/pmxMs8uUf5I

Bad Kedah says:

Klaw nk tahu,achey dulu stand up comedy dan mnjdi juara ,seblum gabung ngn bocey

Wiped Out says:

bang tolong react film horor malaysia mana yang seram

harith 01 says:

bocey masuk mlm nak menang je.. bukan nak nak menghiburkan…

Iqbal Kareem says:

Rinduuu rindu serindu rindunyaaaa

Adie Megat says:

Achey mmg suaranya bagus banget dan mempunyai lagu single sendiri…

Shahrul Nawi94 says:

Bocey antara pelawak yg famous di Malaysia selepas jozan

Raven Blackwood says:

Yg lagu akhir itu adalah parodi lagu “Gerhana” by M.Nasir

Ameer Najwan says:

Abang .. Tolong Reaction "BOCEY MAHARAJA LAWAK MEGA 2018 SEMI FINAL" .. Pleasee .. Pleasee .. Pleaseee .. Serious Lawak Gilaa ..

Mohd Khairulazizan says:

Keren..Keren..keren

Muhammad Zulhilmi Zainuddin says:

Tolomng reaction MLM untuk Jozan.. tema muzikal.. terbaik.. ulang tengok pun tak puas gelak

Fakhrul razi says:

Kebanyakan peserta suka bahan juri lawaknya

Micah eussoeff says:

kamu mau react MLM better http://www.gempak.com/maharaja-lawak-mega-2018.kualitas pn hd..ataupun kamu pergi ke channel astro gempak..

Naufal Aqil says:

Tolong react MLM 2018 bocey bersama artis jemputan

MR PALIE says:

mantap anton n team sukses trus

Irfandinie 25 says:

Done subsribe

Write a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.